******************************************

 -BELANGRIJK NIEUWS-

DE ROEL BOERMA WANDEL- EN TRIMLOOP 2020 GAAT NIET DOOR!


De organisatie van de Roel Boerma Wandel- en Timloop heeft besloten de berichtgeving van het Ziekenhuis Rivierenland van het aanscherpen van de richtlijnen voor bezoekers in en om het ziekenhuis op te volgen. Vandaag, 9 maart 2020, heeft het Ziekenhuis Rivierenland te kennis gegeven dat er in verband met de vastgestelde besmetting met het coronavirus van een patiënt in het ziekenhuis striktere regels zijn ingevoerd. Contactmomenten worden ingedamd door een dringend verzoek te doen aan bezoekers om alleen te komen naar het ziekenhuis. Ook worden poliklinische afspraken wellicht per telefonisch consult behandeld. 
https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2439659/Ziekenhuis-Tiel-neemt-maatregelen-coronavirus-ontdekt-bij-patient

Het bij elkaar plaatsen van een grote groep mensen is tot nader order niet raadzaam. Astylos en de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland begrijpen dit en respecteren deze maatregel en hebben besloten de Roel Boerma Wandel- en Trimloop op 29 maart 2020 af te gelasten. Het verplaatsen van het evenement is geen oplossing, want dan zou je nog steeds grote groepen mensen bij elkaar zetten en het uitgangspunt is juist om dit niet te doen.

Maar er is goed nieuws: de lichtjesactie van de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland sponsoren kan nog steeds! Maak hiervoor €5,- (of meer) over op bankrekening NL95 RABO 0307 3914 42  tav de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland Tiel met als omschrijving “donatie Roel Boerma Wandel en Trimloop”. De opbrengst wordt gebruikt voor de “outdoor-beweegroute” rondom het Ziekenhuis. En met een éxtra investering van €5,- maak je zelfs heel veel kinderen “blij”! Want de Stichting Vrienden ZRT  is van plan “troostolifant-knuffels” aan te schaffen om uit te kunnen delen aan de ernstig zieke kinderen of kinderen die een operatie moeten ondergaan. Dus maak zo’n jong patientje blij en doneer €5,- extra voor de aanschaf van “Ollie, de troostolifant”!

En zet vooral de datum voor de Roel Boerma Wandel – en Trimloop 2021 vast in de agenda. Voor deze editie op zondag 28 maart 2021 wordt een heel speciaal programma in elkaar gezet!! Dat wil je niet missen J.

PS: Mensen die zich al online hebben ingeschreven krijgen een persoonlijke mail waarin uitgelegd wordt hoe je deze inschrijving ongedaan kunt maken.


Vriendelijke groeten,
Namens de organisatie van de Roel Boerma Wandel- en Trimloop

Inge Boerma-Tuttel

06 – 1304 1325 (bel gerust indien er nog vragen zijn)

**********************************