Atletiekvereniging Astylos

Hardlopen
Iedereen die al langer hardloopt of juist wil beginnen kan bij Astylos terecht. Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond wordt training gegeven. Je mag zelf kiezen op welke avond je komt trainen. Op de maandag en woensdag is keuze uit twee groepen. Een meer wedstrijdgerichte groep, waar ook atleten lopen die voor de marathon trainen en een groep voor de overige lopers. Voor alle trainingsgroepen staan ervaren trainers.
Ben je een beginner, dan kan je ook komen. Wil je gaan beginnen met hardlopen dan is het ook een mooie optie om mee te doen met de opstartcursus. Deze wordt in ieder geval één keer per jaar gegeven. In 10 trainingen zorgt een ervaren trainer dat je op een verantwoorde wijze op een basisniveau hardlopen komt. Met dit basisniveau kan je met een gerust hart instappen in één van de andere trainingen.

Jeugd
We zijn er bij Astylos trots op dat we afgelopen jaren een aantal leuke trainingsgroepen voor de jeugd hebben opgebouwd. De jeugdleden worden ingedeeld op leeftijd. De jeugdatletiek richt zich op een brede ontwikkeling van deze mooie sport. De leden trainen op diverse atletiek onderdelen, zoals sprinten, verspringen, kogelstoten, hardlopen, speerwerpen, hoogspringen. Daarnaast is er zeker bij de jongste jeugd veel ruimte om in spelvorm onderdelen van de atletiek te oefenen. Aangezien atletiek een gevarieerde sport is, zijn de trainingen ook gevarieerd. De ervaren gediplomeerde trainers van de jeugdgroepen zetten zich in dat de kinderen vooral plezier hebben in de sport, dat het leuk en leerzaam is. Daarnaast organiseert de vereniging extra activiteiten om het sporten nog gezelliger te maken.
Kinderen zijn vanaf 6 jaar welkom. Heb je belangstelling neem dan contact op via info@astylos.nl.

Meer informatie over atletiekvereniging Astylos vind je op www.astylos.nl.