Na de 5de editie van de Roel Boerma Wandel- en Trimloop kwam het besef dat deze sponsorloop voor het goede doel écht een op zichzelf staand evenement is. Met een vaste groep aan vrijwilligers die zich iedere jaar weer als vanzelfsprekend belangeloos doch vol overgave inzetten om het evenement te laten slagen. En bij zowat iedere hardloopwedstrijd kan men een T-Shirt kopen waarmee je dus iedere keer dat je die aan doet reclame maakt voor dat (hard)loopevenement, waarom dus niet een eigen Roel Boerma wandel- & Trimloop T-Shirt ontwerpen? En met de aanschaf van dit T-Shirt ook nog eens regelen dat de volledige opbrengst ervan naar het goede doel (de St. Vrienden van ZRT) gaat?

Onze sponsor van het eerste uur, Sylvia Teunissen van I-Wish Design in Tiel, heeft het logo ontworpen. De originele paraaf van Roel Boerma zelf is hiervoor als basis gebruikt. De letters RB en de streep hieronder zijn gescand vanuit een document dat Roel ooit had ondertekend. De wens vanuit de organisatie van de Roel Boerma-loop was om in het beeldmerk verder duidelijk naar voren te laten komen dat het een evenement is voor hardlopers én wandelaars. Dat was een uitdaging, maar I-Wish Design heeft een paar schoenen ontworpen dat herkenbaar is voor beide disciplines (hardlopen én wandelen).

Verder is er op het T-Shirts ook het logo van de organisator van het evenement, Atletiekvereniging Astylos, te zien en het goede doel waar alle opbrengsten van de inschrijfgelden en de opbrengsten van de verkoop van de T-Shirts naar toe gaat, de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland Tiel. Bij het gebruiksklaar maken van het laatste logo, de olifant van de St. Vrienden van ZRT, heeft LaVista Relatiegeschenken nog belangeloos geholpen. LaVista had in 2010 dit logo voor de St. Vrienden van ZRT ontworpen, maar dit was nog niet geschikt voor zeefdruk op textiel.

In de tussentijd was er ook een sponsor gevonden voor de T-Shirts zelf. Herman Hanselaar van Betuwe Sport in Ochten heeft hoogwaardige Running T-Shirts met zeefdruk-techniek van de drie logo’s voorzien (het Roel Boerma Wandel- en Trimloop logo en de logo’s van de organisator Astylos en het goede doel de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland Tiel).

Alle genoemde partijen hebben zich ten volle ingezet om het T-Shirt van de Roel Boerma Wandel- en Trimloop te ontwerpen en produceren. Een unieke samenwerking van bedrijven!

LET OP: De oplage is gelimiteerd dus bestel je T-Shirt snel HIER…!!!