Algemene informatie over Roparun en Team 166:

In ons werk in het ziekenhuis worden wij dagelijks geconfronteerd met mensen die door een aandoening beperkt zijn. Mensen met kanker bijvoorbeeld, die vaak veel klachten hebben door hun ziekte en door de ingrijpende behandelingen. Wij gaan rennen om dat te veranderen! Met onze acties hopen we een mooi bedrag bijeen te brengen voor Stichting Roparun. Deze stichting maakt het leven van mensen met kanker aangenamer en de behandelingen beter.

Team 166 van Ziekenhuis Rivierenland neemt in het Pinksterweekend deel aan de Roparun van 2017. Dit is een non-stop estafetteloopvan Parijs naar Rotterdam over 520 km. Deze afstand wordt overbrugd door een team van 8 lopers die begeleid worden door fietsers,navigators, verzorgers en cateraars. Kortom, een heel team.
U begrijpt, de eindstreep ligt ver (wel 520 kilometer en heel veel euro’s) maar we hopen te kunnen rekenen op uw enthousiaste steun! Wilt u weten hoe u ons steunt? U kunt ons sponsoren, meedoen aan acties en natuurlijk ook gewoon doneren. De opbrengst van de Roparun, waar Team 166 van Ziekenhuis Rivierenland dit jaar voor de derde keer aan mee doet, wordt volledig benut om de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten te verbeteren. Alle informatie over Team 166 en de acties zijn op de website www.team166.nl en de Facebookpagina www.facebook.com/ZRTRoparun te vinden.

Onze komende acties:

 

Massageavond 21 april
Mocht je na de Roel Boerma loop gebruik hebben gemaakt van ons aanbod voor een massage snak je misschien wel naar meer. U kunt uzelf inschrijven voor een uitgebreide massage, uitgevoerd door enkele professionele fysiotherapeuten/ masseurs, van 30 minuten voor een bedrag van €20,-. Inschrijven is mogelijk vanaf 26 maart door een mail te sturen naar Roparun@zrt.nl.

Collecte 1,2 en 3 mei
Wij als team de straat op om te collecteren voor Stichting Roparun – Team 166. Tijdens deze collectes worden wij vergezeld door de Roparun mascotte. In de week van 1,2 en 3 mei zijn wij in en rondom Tiel in grote getale te vinden. Steun ons door te doneren op deze avonden.

 

Hartelijk dank dat ook wij deel mochten nemen aan de Roel Boerma wandel- en trimloop i.s.m. Astylos Atletiekvereniging.

Met sportieve groet,

Team 166

Denise van Schie